Neuletakki puettuna neljällä eri tavalla

Aina ei tule ajatelleeksi, että vaatteita voi käyttää muullakin tavalla kuin miten ne on suunniteltu käytettäviksi. Pukeutumisessa mielikuvituksen käyttö on mahtava juttu ja parhaassa tapauksessa se tuo aivan uusia yhdistelmiä ja tapoja pukea jo kaapissasi olevia vaatteita. Tässä postauksessa näytän, miten yhden neuletakin voi pukea neljällä eri tavalla.

  1. Ensimmäisenä puin neuletakin päälleni ihan perinteisellä tavalla. Takin pituus on minulle itse asiassa hieman haastava, koska se osuu juuri lantioni kohdalle. Yleensä suosinkin joko vyötärölle ulottuvia tai selvästi pidempiä malleja, jotka sopivat vartalonmallilleni paremmin. Mutta koska tässä neuleessa on paksu resori alaosassa, se asettuu paremmin lantiolleni. Tämä on kuitenkin tällä hetkellä minulle ehkä vähiten mieluisin tapa pitää tätä neuletakkia.

2. Seuraavaksi puin neuletakin niin, että laitoinkin kädet ”vääriin” hihoihin, jolloin helma asettui harteilleni ja kaulus asettui selkääni vasten. Tätä on hankala selittää, mutta kannattaa kokeilla omalla neuletakilla samaa- saatat yllättyä kuinka hyvin tämä kikka toimii! Ihan joka mallilla tämä ei toimi, mutta kannattaa testailla.

Tällä tavalla puettuna tästä neuletakista tuli yksi lempivaatteistani! Pituudeltaan siitä tuli myös aivan täydellinen, koska se osuu juuri sopivasti vyötärölleni, jolloin se toimii loistavasti niin mekkojen kuin vaikka korkeavyötäröisten housujenkin kanssa. On mahtavaa löytää uusia tapoja pukea vaatteita ja siten luoda uudenlaisia siluetteja ja asukokonaisuuksia.

Näin puettuna neuleen laskettu ja hieman kellomainen hiha korostuu, mikä on hauska ja trendikäs yksityiskohta. Pidän myös siitä, että kaulus nousee tällä tavalla puettuna korkeammalle.

3. Neuletakista voi tehdä myös neulepaidan pukemalla sen väärinpäin. Tämä kikka toimii aika monissa napillisissa neuleissa.

Yhdistäisin mieluummin tämän neulepaita-lookin housuihin, mutta koska aurinko alkoi jo laskea kuvatessani, stailasin kaikki kikat aikaa säästääkseni saman mekon kanssa.

Tässä tavassa pidän erityisesti siitä, miltä avoin V-aukko näyttää selän puolella. Aion ehdottomasti kokeilla, miten muut neuletakkini toimivat tällä tavalla puettuna.

4. Tämä boleromainen tapa stailata neuletakki toimii loistavasti mekkojen kanssa. Jotta neule pysyy tällä tavalla ryhdikkäänä, sen täytyy olla melko paksu ja muhkea- mutta aion vielä testata tätä tapaa myös ohuempien neuleiden kanssa.

Tässäkin pujotin kädet ”vääriin” hihoihin ja nostin sitten helman kaulukseksi ja kiinnitin yhden napin.

Tästä tuli toinen suosikkitapani pitää tätä neuletta. Pituus on minulle loistava ja neuleen muodosta tulee mielenkiintoinen sekoitus pehmeyttä ja kulmikkuutta.

Rakastan pukea vaatteita eri tavoilla, ja tulen varmasti tekemään samanlaisia postauksia jatkossakin! Olen suunnitellut myös videoita tällaisista stailauskikoista, kiinnostaisiko teitä katsella sellaisia? Toiveita saa myös esittää!

Ihanaa talvista tammikuuta!

Aisha

Kirjoittaja:

A Finnish stylist/makeup artist who believes in sustainable style and that we're all beautiful in a unique way.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s