Tietoa minusta

Hei! Ihana tavata sinut täällä!

Olen Anna-Kaisa Tenhunen, lempinimeltäni Aisha, Tampereella asuva stylisti-meikkaaja. Olen työskennellyt tyylin ja kauneuden parissa vuodesta 2016, kun valmistuin Tampereen Styling Academysta. Työskentelin vuosia mm. Vaatelainaamo Vaatepuussa, missä sain auttaa ihania asiakkaitani löytämään uusia puolia itsestään pukeutumisen muodossa.

Rakastan työtäni ja koen, että elämäntehtäväni on auttaa ihmisiä löytämään tyylistä itsevarmuutta ja iloa!

Omaa tyyliä rakentaessa löytää usein myös uusia puolia itsestään, ja siinä haluan auttaa ja rohkaista sinua!

Jokaisen tyylin takana on tarina.

Me kasvamme ja kehitymme koko elämämme ajan, eikä tyylille ole ikärajaa. Työskentelin aiemmin lähihoitajana, enkä koskaan unohda, miten hienoja hetkiä sain viettää yhdessä hoitokodin asukkaiden kanssa. Muistan, kuinka puhtaat vaatteet, kynsien lakkaus, papiljottien laitto ja sipaus huulipunaa saivat heidät hehkumaan ilosta. Vaatteilla voi olla suuri vaikutus hyvinvointiin. Tämän ajatuksen myötä syntyi Aisha Style.

Tyyli on oman, ainutlaatuisen persoonan tuomista näkyväksi ja juuri siinä minä haluan auttaa sinua. Tyyli on kuin käyntikortti ja siitä on iloa ja hyötyä niin työtilanteissa kuin yksityisessäkin elämässä. Mutta mikä tärkeintä, vaatteilla on vaikutusta siihen, miten koet ja näet itsesi.

Oman tyylin luominen on osa uudistumista ja kasvua.

Minulle oman tyylin luominen on ollut osa kasvuprosessia, jolloin toivuin syömishäiriöstä ja masennuksesta. Kehonkuvani ja itsevarmuuteni olivat hukassa, ja hiljalleen sisäisen työn rinnalla alkoi kasvaa tarve uudistua myös ulkoisesti. Tuoda esiin se nainen, joksi olin kasvanut.

Tarve ja kaipuu tyylin uudistamiseen voi kummuta monesta eri tilanteesta ja se on aina yksilökohtaista. Minä teen työtäni kuunnellen sinun toiveitasi, tunteitasi ja ajatuksiasi. Ilolla ja lempeydellä.

Millainen tarina Sinun tyylisi takaa löytyisi?

Anna-Kaisa, Aisha Style

kuvat Mimi & Nöde Photography