Meikkauspalvelut

MEIKKAUSPALVELUT ARKEEN JA JUHLAAN

Ammattilaisen tekemä meikki on ihanaa hemmottelua ja tuo iloa niin arkeen kuin juhlaankin!

Meikki on osa kokonaisuutta ja erityisesti tärkeää tilaisuutta varten meikkiä suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon asu, jonka puet. Stylistinä olen harjaantunut näkemään kokonaisuuden ja autan sinua valinnoissa.

Meikki tehdään sinun luonnollista kauneuttasi korostaen ja toiveidesi perusteella. Otan meikkiä suunnitellessa huomioon ihosi pohjasävyn, mikä vaikuttaa värien valintaan- sillä esimerkiksi iholla, jonka pohjasävy on kylmä, liian lämpimät sävyt saattavat näyttää tunkkaisilta.

Meikkitrendejä tulee ja menee, mutta omia piirteitä korostava ja juhlistava meikki ei vanhene koskaan!

Meikkaukseen tullaan kasvot puhtaina ja meikittöminä. Ennen meikkaamista kosteutan vielä ihosi, koska hyvä kosteutus on paras pohjustus meikille! Saat ennen palvelua sähköpostiisi vielä ohjeet, miten voit valmistautua meikkaukseen.

Arkimeikki: 50 euroa (sis. alv 24%)

Juhlameikki/kuvausmeikki: 65 euroa (sis. alv 24%)

Varaa aika palveluun tai kysy lisää: stylist.aisha@gmail.com

MEIKKIOPASTUS

Haluatko oppia tekemään juuri sinun ihania piirteitäsi korostavan meikin? Meikkiopastuksessa käymme vaihe vaiheelta läpi kauniin, kestävän meikin tekemisen. Palvelu rakentuu sinun toiveillesi ja tarpeillesi. Opastuksessa voidaan esimerkiksi tehdä helppo arkimeikki, jonka saa pienin lisäyksin muutettua juhlavammaksi meikiksi.

Meikki toteutetaan pääasiassa sinun omilla tuotteillasi, mutta käytettävissä on myös minun meikkipakkini. Annan tarvittaessa myös vinkkejä tuotehankinnoista, jos jotain oleellista uupuu meikkipussistasi.

Meikatessa kaikilla on oma käsialansa ja omat mieltymyksensä, eikä ole vain yhtä tiettyä tapaa toteuttaa sitä. Meikkaaminen on luovaa puuhaa, ja oma persoona saa vapaasti näkyä ja loistaa!

Hinta 90 euroa (sis. alv 24%)

Varaa aika palveluun tai kysy lisää: stylist.aisha@gmail.com