Tyylipalvelut

LÖYDÄ OMA TYYLISI

Oman tyylin luominen on osa uudistumista ja kasvua.

Tyyli on oman, ainutlaatuisen persoonan tuomista näkyväksi. Tyyli on kuin käyntikortti ja siitä on iloa ja hyötyä niin työtilanteissa kuin yksityisessäkin elämässä. Mutta mikä tärkeintä, sillä on vaikutusta siihen, miten koet ja näet itsesi. Oikeanlaiset vaatteet voivat tuoda sinulle valtavasti iloa ja itsevarmuutta!

Monille ajatuskin pukeutumisesta tuo kuitenkin ahdistusta ja riittämättömyyden tunnetta. Voi olla vaikeaa löytää sopivan mallisia vaatteita tai luoda asuja, jotka tuntuvat omilta. Juuri näissä tilanteissa haluan auttaa sinua! Haluan, että saat joka päivä pukea päällesi asun, joka saa sinut tuntemaan itsesi upeaksi!

Omaa tyyliä rakentaessa löytää usein myös uusia puolia itsestään, ja siinä haluan auttaa ja rohkaista sinua!

Oletko ihmetellyt, miksi sama asu näyttää niin erilaiselta sinun päälläsi kuin jonkun toisen päällä? Me olemme kaikki ainutlaatuisia kokonaisuuksia ja kehon rakenne ja mittasuhteet vaikuttavat siihen, miten vaatteet istuvat. Mutta myös sillä on suuri merkitys, miten vaatteet istuvat persoonaasi.

Tässä palvelussa autan sinua näkemään itsesi uusin silmin ja löytämään useita toimivia asukokonaisuuksia, jotka palvelevat sinua elämäsi eri tilanteissa. Opit huomaamaan, miten voit vaatteiden leikkauksilla, kuoseilla ja väreillä tuoda esiin eri puolia itsestäsi. Näin sinun on helppo jatkossakin löytää vaatteita, jotka ovat kuin tehtyjä sinulle.

Ennen tapaamista lähetän sinulle sähköpostitse kyselyn, jonka avulla kartoitan toiveesi ja tarpeesi stailauksen suhteen. Tämän perusteella valitsen sopivan liikeen, missä stailaus tapahtuu ja kokoan sinulle valmiiksi sovitettavia vaatteita. Sovituksen ohessa autan sinua huomaamaan, miten voit vaatteilla korostaa vartalosi lempikohtia ja tuomaan väreillä esiin omia, ihania piirteitäsi. Juuri sinulle luotu tyyli tuo sinulle hyvää oloa ja iloa joka päivä!

Vaatteiden ostopäätöstä saat pohtia kaikessa rauhassa. Palvelun jälkeen lähetän sinulle sähköpostilla yhteenvedon stailauksesta.

Haluan auttaa sinua näkemään ainutlaatuisuutesi, löytämään oman, persoonallisen tyylisi ja tuomaan itsesi näkyväksi!

Hinta: 350 e (sis. alv 24%)

Varaa aika palveluun tai kysy lisää: stylist.aisha@gmail.com tai 050-4054347

PERSONAL SHOPPING

Vaatekauppojen valikoimasta voi olla vaikeaa löytää itselle sopivia malleja, kokoja ja värejä. Stylistin kanssa shoppailessa voit autuaasti unohtaa väärien kokojen kanssa tuskailun ja keskittyä nauttimaan ihanista asukokonaisuuksista!

Ennen shoppailupäivää lähetän sinulle sähköpostilla kyselyn, jonka saat rauhassa täyttää ennen tapaamistamme. Tämän avulla kartoitetaan toiveesi ja tarpeesi ja missä liikkeissä tulemme asioimaan.

Vaatekaupoissa kiertelyyn käytämme aikaa noin 2-3 tuntia sinun toiveestasi riippuen. Tämän aikana valitsemme yhdessä vaatteita, joista kokoan sinulle useita erilaisia asuyhdistelmiä.

Saat sovitella vaatteita rauhassa ja samalla kerron sinulle vaatteiden malleista, materiaaleista ja miten rakentaa juuri sinulle toimivia asukokonaisuuksia. Palvelu rakentuu sinun toiveidesi ja kiinnostuksen mukaan.

Sinä itse saat rauhassa tehdä ostopäätöksen.

Hinta: 75 e/ tunti (sis. alv 24%)

Varaa aika palveluun tai kysy lisää: stylist.aisha@gmail.com tai 050-4054347

VAATEKAAPIN LÄPIKÄYNTI

Onko sinun vaikea tietää, miten yhdistellä vaatekaappisi sisältöä? Onko hyllyille kertynyt kasoittain vaatteita, joita ei kuitenkaan tule pidettyä?

Käydään vaatteesi yhdessä läpi ja jaotellaan ne vaatteisiin, joita käytät ja niihin, jotka eivät enää istu vartalollesi tai persoonaasi. Väärän kokoiset tai malliset vaatteet lajitellaan kierrätykseen, samoin kuin ne, jotka eivät enää palvele nykyistä tai tulevaa tyyliäsi.

Autan sinua löytämään useita ihania asukokonaisuuksia ja annan vinkkejä, miten stailata vaatekaappisi aarteita monella eri tavalla. Tehdään näin vaatekaapistasi sinua hyvin palveleva ja inspiroiva paikka, joka tuo sinulle iloa joka päivä!

Hinta: 220 e (sis. alv 24%)

Varaa aika palveluun tai kysy lisää: stylist.aisha@gmail.com tai 050-4054347

TYYLIPALVELUT VERKOSSA

Tarjoan tyylipalveluja myös netin välityksellä!

Verkkotapaaminen voidaan räätälöidä sinun toiveidesi mukaan, jotka kartoitetaan sähköpostitse etukäteen. Tässä joitain aihealueita, joita voidaan esimerkiksi käsitellä:

Mikä on sinun tyylipersoonasi


Tässä palvelussa käydään läpi, miten tuoda omaa persoonaa esiin pukeutumisessa esimerkiksi värien, muotojen ja kuosien avulla, kaikki oman vartalon raameissa.

Meillä kaikilla on tyylipersoona, joka yleensä koostuu useista erilaisista tyyleistä. Tyylipersoona rakentuu omille mieltymyksille, luonteenpiirteille, arvoille ja elämäntyylille, ja näin tekee meistä ainutlaatuisia kokonaisuuksia.

Oman tyylipersoonan tunnistamisen myötä hutiostoksia tulee tehtyä harvemmin, kun mieli ei enää ole niin altis ulkopuolisille vaikutteille. Tyylipersoonan tunnistamisesta on suurta hyötyä myös esimerkiksi ammatillisen imagon luomisessa. 

Oman vartalotyypin tunnistaminen ja pukeminen


Miksi oman vartalotyypin tunnistamisesta on hyötyä? Mitä kannattaa ottaa huomioon vaateostoksilla oman vartalotyypin kannalta? Iso osa vaatteista on mitoitettu suoralle vartalotyypille, minkä vuoksi monen voi olla vaikeaa löytää istuvia vaatteita.

Mitään sääntöjä ja kieltoja ei minkään vartalotyypin pukemisessa ole, mutta on malleja ja leikkauksia, jotka istuvat eri vartalotyypeille eri tavoin.

Minun pukeutumisfilosofiani on, että kannattaa aina keskittyä oman vartalon lempikohtiin ja korostaa niitä! Ja parhaiten niitä voi korostaa, kun oppii tunnistamaan, minkä mallisia vaatteita hakea. Pukeutumisesta tulee ihanaa, kun vaatteet ovat kuin tehty juuri sinun vartalollesi!


Nämä ovat aihealueita, jotka usein aiheuttavat hankaluuksia pukeutumisen kanssa. Jos et ole varma, mitä aihealuetta haluaisit käsiteltävän verkkotapaamisessa, autan sinua mielelläni! Voin lähettää sähköpostitse sinulle pienen kyselyn, jonka avulla voin kartoittaa, mitkä asiat askarruttavat sinua pukeutumisen ja tyylin saralla ja rakentaa sisällön sen mukaan.

Hinta:

1 h verkkotapaaminen 50 e

2 h verkkotapaaminen 90 e

Varaa aika palveluun tai kysy lisää: stylist.aisha@gmail.com tai 050-4054347