Kerrostettu hiusmalli suorille ja laineikkaille hiuksille

Hyvä leikkaus helpottaa hiusten muotoilua aivan mielettömästi! Olen melko laiska hiusten laittamisen suhteen ja haluankin pitäytyä malleissa, jotka ovat helppohoitoisia. Tässä postauksessa ei ole ennen-kuvia, vaan haluan puhua siitä, kuinka omalle hiukselle sopiva leikkaus tekee niistä helposti muunneltavat.

Hiukseni ovat luonnostaan laineikkaat, minkä vuoksi koen niiden muotoilun välillä haastavaksi. Curly girl-metodiin tutustuminen on helpottanut laineiden hallintaa, mutta noudatan metodia melko löyhästi. Tykkään välillä pitää vallatonta kiharapilveä ja välillä taas sileää, suoraksi föönattua hiusmallia.

Aiemmin laineikas tukkani oli kaunis hetken aikaa, mutta jonkin ajan kuluttua se tuntui latistuvan päälaelta. Yksi syy tähän oli yksinkertaisesti hiusmallini. Minulla oli suhteellisen tasapitkä malli, joka suorana näytti hyvältä, mutta laineikkaana ei niinkään. Kun menin vakiokampaajalleni Petralle Parturi-kampaamo Rastaan, Petra sai heti kiinni siitä, mitä hiuksilleni toivoin. Hieman kerrostusta, niin että hiukset näyttäisivät hyvältä niin suoraksi föönattuina kuin kiharanakin. Ja tulos oli aivan täydellinen! Vaikka olen näin pipoaikana pitänyt hiuksiani kiharalla harvemmin, niin silti olen huomannut, kuinka eri tavalla kihara asettuu, kun päälaella on lyhempiä osioita. Lopputulos on tuuheamman näköinen- kuten muuten myös suorana. Pidän myös siitä, että lyhyemmät osiot tekevät hiuksistani liikkuvaisemman näköisen ja ne kehystävät kasvojani ihanasti.

Hiusten trimmauksen jälkeen olen innostunut enemmän myös kampauksista, vaikka suurimman osan ajasta tykkäänkin pitää hiuksia auki. Hiuskoruilla saa tehtyä helppoja ja nopeita kampauksia, ja erityisesti kesällä viihdyn tällaisissakin lookeissa.

Onko sinulla jokin signature look hiuksissa, vai tykkäätkö vaihdella tyylejä?

Kirjoittaja:

A Finnish stylist/makeup artist who believes in sustainable style and that we're all beautiful in a unique way.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s