Stylistin blogi: Tyyli-inspiraatiota ja vinkkejä pukeutumiseen

Tervetuloa lukemaan Aisha Style- blogin ensimmäistä kirjoitusta! Olen Anna-Kaisa Tenhunen, Tampereella asuva stylisti-meikkaaja. Tämä blogi tulee sisältämään asiaa tyylistä ja pukeutumisesta, meikkaamisesta ja toisinaan myös ihonhoidosta. Työssäni minulle on tärkeintä tehdä asiakkaalle hyvä ja inspiroitunut olo, ja sitä fiilistä haluan luoda myös teille lukijoille!

Kuva: Saara Partanen http://www.mimietnode.fi/

Tyyli ja trendit

Tyyli ja trendit ovat mielestäni kaksi eri asiaa: tyyli on vaatekaapin perusta ja vaihtuvilla trendeillä voi halutessaan maustaa omaa vaatevalikoimaansa. Työhöni kuuluu seurata muodin kehitystä ja minulle se onkin iso inspiraation lähde. Tärkeintä vaateostoksilla on aina kuitenkin se, mikä sopii omalle vartalolle ja omaan persoonaan- ei se, onko jokin vaate ”pinnalla” vai ei.

Blogissani annan vinkkejä omannäköisen vaatekaapin rakentamiseen, miten korostaa tiettyjä asioita omassa vartalossa, miten yhdistellä värejä ja kuoseja, sekä miten asusteilla voi muunnella vaatteita eri tilanteisiin.

Ekologisempi vaatekaappi

Ekologisuusuudesta on alettu onneksi puhua yhä enemmän myös vaateteollisuutta koskien, ja sitä puolta haluan korostaa blogissanikin. Työskentelen viikottain designvaatelainaamo Vaatepuussa suomalaisen ekologisen ja eettisen muodin parissa, ja tulenkin esittelemään erilaisia kiinnostavia suomalaisia brändejä täällä blogini puolella.

Ekologisempia valintoja on joskus vaikea tehdä pikamuodin ollessa vieläkin niin isossa asemassa, mutta haluan blogissani tarjota vinkkejä myös toisenlaiseen kuluttamisen tapaan. Tähän liittyen tulen kirjoittamaan esimerkiksi vaatteiden laadusta ja niiden kestävyydestä, käytettynä ostamisesta ja vaatehuollosta.

Kiitos kun luit pienen esittelyni, ja toivottavasti tavataan taas seuraavassa postauksessani! Lukisin mielelläni ajatuksianne kommenttiboksissa, ja minulle saa laittaa myös sähköpostia osoitteeseen stylist.aisha@gmail.com

Löydät minut myös Instagramista

Ihanaa vuoden alkua kaikille!

Aisha

Kirjoittaja:

A Finnish stylist/makeup artist who believes in sustainable style and that we're all beautiful in a unique way.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s